Skip to main content

HEAK bestuur en trainers

We stellen met veel plezier de mensen achter HEAK voor, de betrokken en bedreven ‘zielen’ die iedere training weer klaar staan om iedereen aan het lopen te krijgen, gemotiveerd en gedreven maar steeds met een glimlach (allee, bijna toch ;-)).

Annelies, Iris, Marleen en Véronique staan jullie graag te woord over HEAK, trainingen, wedstrijden, kledij… Samen nemen zij de dagelijkse werking op zich en ontvangen ze lopers (en hun ouders) met plezier, iedere maandag en vrijdag. Heb je een vraag: aarzel niet om één van deze dames aan te spreken.

Dominiek is onze technische staf, een vaste aanwezigheid op iedere training.

Eric en Stefan trekken de +18-jarige recreanten voor. Voor recreatieve loopschema’s, -begeleiding (oa. start-to-run) of -gezelschap kan je hen steeds aanspreken.

Onze jeugdtrainers Caro, Diete, Enya, Jorg, Kobe, Nicolas en Seppe zorgen wekelijks voor een professionele atletiektraining aangepast aan de leeftijd van de -18jarige.

Onze vereniging is pas volledig wanneer we ook benoemen dat we naast bestuur en trainers steeds kunnen rekenen op heel wat anderen die klaarstaan om hulp te bieden voor- en achter de schermen. Ook zij geven mee vorm aan HEAK.