Skip to main content

Hoe lid worden…

We wensen je van harte welkom in onze club!

 • Het staat je vrij om 3 maal kosteloos aan onze trainingen deel te nemen. 
 • Wens je lid te worden van HEAK als recreant jogger?  
  Je kan tijdens de trainingsuren gebruik maken van onze sportinfrastructuur. Min 18-jarigen zullen hierbij  begeleid worden door een trainer op de officiële trainingsuren die voor hen van toepassing zijn.Voor de +18-jarigen is er een standaard trainingsschema en een start-to-run schema voorzien. Het staat U vrij dit te volgen. U bent door aansluiting verzekerd voor sportongevallen. Als lid van onze club kan je met vragen altijd terecht bij het bestuur en de trainers.Wens je op deze manier aan te sluiten?  Vul dan onze aansluitingsfiche in en bezorg dit formulier aan één van de bestuursleden of één van de trainers.

  Verder stort je 60 euro op rekeningnummer BE55 9730 7439 0344 op naam van HEAK-vzw met vermelding van je naam + lidgeld. Je bent dan lid voor het seizoen 2017-2018

   

 • Wil je aansluiten als VAL-atleet?
 • Je kan tijdens de trainingsuren gebruik maken van onze sportinfrastructuur. Je bent vanzelfsprekend eveneens verzekerd voor sportongevallen.Als VAL atleet kan je deelnemen aan officiële wedstrijden. Net zoals voor de recreanten is er voor de VAL atleet een algemeen trainingsschema voorzien.Min 18-jarigen zullen hierbij begeleid worden door een trainer op de officiële trainingsuren die voor hen van toepassing zijn.Ben je ouder dan 18 jaar en heb je een VAL nummer dan is een iets persoonlijkere begeleiding in functie van deelname aan wedstrijden bespreekbaar met de trainer van de VAL atleten.

  Wens je op deze manier aan te sluiten? Vul dan een HEAK-inlichtingenfiche EN de blauwe fiche van VABCO Mol in en bezorg deze formulieren aan iemand van het bestuur.

   

  Verder stort je het juiste lidgeld ( zie onderstaande info) op rekeningnummer BE55 9730 7439 0344 op naam van HEAK-vzw met vermelding van je naam + lidgeld. Je bent dan lid voor het seizoen 2017-2018

  Nieuwe afspraken lidgeld VMOL-VAL lid:

 • 1. Benjamins tot en met masters: 130 euro
 • 2. Kangoeroe (°2011): 105 euro
 • 3. Vanaf het derde lid als wedstrijdatleet/kangoeroe binnen één gezin: 115 euro(NB. Het derde en de volgende leden zijn deze waarvoor het minste lidgeld wordt betaald.)
 • Nieuw vanaf dit jaar is dat met een deel van zijn lidgeld kan terugverdienen (ben – masters): 15 euro als je aan 10-14 wedstrijden hebt deelgenomen, 25 euro als je aan 15 of meer wedstrijden hebt deelgenomen.
 • Welke wedstrijden tellen mee? Alle veldlopen van de VABCO-veldloopkalender, alle indoormeetings, alle outdoormeetings en alle wegwedstrijden (jun-sen-master)
 • Enkel wedstrijden gelopen in VABCO clubshirt met de sponsors zichtbaar komen in aanmerking.
 • Een wedstrijd telt pas mee als men de uitslag heeft doorgemaild naar mia.vantongerloo@skynet.be

 

We wijzen er U wel op dat U enkel gebruik kan maken van de sportongevallenverzekering als het lidgeld gestort is en de nodige formulieren aan het bestuur bezorgd zijn.