Skip to main content

Clubactiviteit STRATENLOOP Leopoldsburg 3 juni 2017

Jogging Leopoldsburg 15.30 – 18.30 uur

Ook dit jaar is er weer de befaamde jogging in Leopoldsburg.

Toon je dus van je sportieve kant en loop mee. Uiteraard mag je ook je vrienden en partner komen aanmoedigen langs de zijlijn. Deze jogging is voor iedereen een leuk en sportief evenement. Mis het dus zeker niet!

De start en aankomst bevinden zich dit jaar opnieuw in het midden van het centrum: aan het Koning Albert I-plein.

15.30 uur: Kids Run (afstanden per leeftijd) • GRATIS Iedere deelnemer krijgt een zakje snoep, een drankje en een stuk fruit.

16.00 uur: Jogging (4 km, 8 km of 12 km) • inschrijvingsgeld: € 4 Het parcours loopt ook dit jaar door het centrum (verhard) en door het Koninklijk Park (onverhard). Alle deelnemers maken bovendien kans op waardebonnen, geschonken door de handelaars van Leopoldsburg.

18.00 uur: Run for Fame • inschrijvingsgeld: € 6 per team Dit is een aflossingsrace door het centrum van Leopoldsburg. Je kan deelnemen met een team van 5 verschillende lopers. Iedere loper loopt 1x door het centrum. Er zijn prijzen te winnen voor de snelste mannen- en vrouwenploeg en ook voor de origineelste ploeg.

Speciale aandacht gaat naar de “Mannen van Mars”. Met Heak atleten Eric, Dries en Kris in de ploeg wonnen ze vorig jaar voor de tweede keer op rij. Als ze ook dit jaar de overwinning binnenhalen dan mag de beker mee naar huis. Spanning gegarandeerd!

Ze kunnen wel wat supporters gebruiken dus…allen op post!

Vooraf inschrijven kan t.e.m. 31 mei 2017 bij de sportdienst of via www.kampknalt.be.