Skip to main content

HEAK Familiedag 2021

Op zondag 12 september van 10u tot 15.30u organiseren we een sportieve dag voor onze atleten en hun familie.

Op die dag kan je samen sporten, spelen en vooral plezier beleven.  Wat gezonde, sportieve competitie tussen gezinnen.  Er is ook een quiz waar je jouw sportkennis kan testen… En dit allemaal  in een ontspannen HEAK- sfeer.

De vorige editie was een groot succes: leerrijk, supergezellig en met een goede opkomst.  Bij deze echte familiedag is iedereen welkom die iets met onze vereniging te maken heeft, rechtstreeks of onrechtstreeks. 

Tijdens de middagpauze voorzien we een broodje. (Eventuele allergie vooraf met ons bespreken, dan zoeken we samen een oplossing).

We vragen een bijdrage van 5 euro (<12 jaar) en vanaf 12 jaar (geboortejaar 2009) 7 euro voor het HEAK smoske en een drankje.  

Graag vooraf over te schrijven (op rekeningnummer BE55 9730 7439 0344) of gepast mee te brengen naar de training. Inschrijving = betaling, vóór 5 september.

 

Info bij het invulformulier:

Hier willen we weten met hoeveel mensen jullie aanwezig zullen zijn zodat we onze aankoop kunnen doen voor de lunch. Tel dus iedereen die tijdens de middagpauze aanwezig is.

Ook het aantal deelnemers voor de sportieve activiteiten willen we kunnen inschatten.  Wil je met een bepaalde discipline niet meedoen, dan kan je dat op dat moment aangeven. Geef alle namen door, ook al wil je niet alles meedoen.  

Klik hier om je in te schrijven .

Wie is de beste, de snelste, de slimste, wie gaat er tegenaan? 

Trek je meest sportieve kledij aan. 

Zorg dat je erbij bent die dag!

En…breng mee je mooiste Heak- lach!