Skip to main content

Lcc Bree – Sinterklaasveldloop

2016-12-04

Het zonnetje scheen, de tent stond op en we waren er klaar voor. Niet zo veel deelnemers vanuit Heak. De Sint en de studies hadden op vele plaatsen voorrang. Best te begrijpen natuurlijk.

Maar zij die er waren, deden het super!

Zita en Jasper startten bij de kangoeroes. Voor hen was het nog even achter het touw lopen om dan alles te geven. Voor Jasper zijn eerste veldloop en aan de foto’s kan je zien dat hij het wel leuk vond.

Daarna waren Keo en Dries aan de beurt. Ze namen beiden een stevige start. Een mooie 11de plaats voor Keo en een 18 de plaats voor Dries. Ook voor Dries was het zijn eerste kennismaking met de veldloop.

Bij de pupillen meisjes was het dan de beurt aan Lana. Dit was al andere koek. Een stevige heuvel en een grote ronde stonden er voor haar op het programma. Prima afgewerkt, knap gedaan!

Even tijd om op te warmen en te genieten van een tasje soep, die trouwens best lekker was, om vervolgens te kunnen supporteren voor onze master.

Voor Tomy Janssen  een vijfde plaats in een tijd van  22’49” op 6585 m. Hij behaalde trouwens nog een schitterende 16 de plaats op de militaire veldloop te Schaffen afgelopen woensdag.

foto’s Sinterklaasveldloop Bree