Skip to main content

Ruben Geys wint voor de derde keer in Lommel!

2016-08-14

De Hoeks Kwarttriatlon te Lommel, 1,5 m zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen. Ruben Geys,  leraar in Lommel en winnaar van de twee vorige edities was de topfavoriet. Zijn supporters waren voltallig aanwezig voor deze wedstrijd die toch wel spannend beloofde te worden. Er stonden namelijk nog andere mooie namen op de startlijst. Met een lichte achterstand na het zwemmen en een achterstand van bijna vier minuten na het fietsen was dat eerste plaatsje op het podium nog zeker niet binnen. Hij begon aan een geweldige remonte, één voor één werden de concurrenten ingehaald en hij kon onder luid gejuich van zijn supporters over de finishlijn lopen. De derde overwinning was binnen!  Proficiat.

Birgit Massagé begon ook aan de wedstrijd maar omwille van een nog niet helemaal herstelde kwetsuur nam zij het zekere voor het onzekere en besloot haar loopproef niet af maken.

Ook Dries Deckx was van de partij en was er aan de start van zijn sprinttriatlon helemaal klaar voor…750 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen was voor hem geen probleem. Hij werkte netjes zijn wedstrijd af in een tijd van 1 u 14 min 53 sec en was daarmee de vierde junior.

DSC08220

Voor uitslagen verwijzen we graag naar de website van de Lommelse triatleten

https://lommelsetriatleten.wordpress.com/