Skip to main content

Stratenloop Leopoldsburg 2016-06-04

Zaterdagnamiddag, 4 juni 2016, 16u.  De start van de stratenloop. Het was een hele bende die vertrok voor hun 4, 8 of zelfs 12km. Vele HEAK leden trokken hun loopschoenen aan om deel te nemen aan deze uitdaging. Van klein naar  groot, van getrainde atleet tot beginnende jogger. We hadden het allemaal. Ook de supporters waren in grote getallen aanwezig. Het was leuk! Stralend weer, mooie resultaten en vele lachende gezichten.

Na de stratenloop was de “Run for Fame” aan de beurt, gespreksonderwerp nummer 1 de afgelopen trainingen.

Ook hier was HEAK van de partij en hoe!!

Met “de mannen van Mars” gingen we van start. Eric Bleyen, Kris Nouwen en Dries Truyens gingen samen met Paul en Joram voor de overwinning. Ze hebben het spannend gemaakt tot het einde maar de 1ste podiumplaats was wel binnen.

Seppe Bleyen kwam aan de start bij het team van de Delhaize. Als jobstudent mocht hij het team versterken en deed dit met succes. Hij mocht op het derde schavotje de medailles van de hele ploeg in ontvangst nemen.

Kobe Truyens was één van de deelnemers aan “De grote Rappel” en mocht daar zijn beste beentje voorzetten. Met liefst 16 ploegen stonden zij aan de start. Het heeft deze Run for Fame uniek gemaakt.

En dan tot slot onze “Baby’s”.  Louise Deckx, Thomas en Eline Debaere, Charlotte en Senne Vaereman hadden samen een groepje gevormd. De titel laat al raden hoe ze verkleed waren, met dank aan de moeders. Ze zagen er superleuk uit en wonnen dan ook de prijs van de meest ludieke groep.

Via onderstaande link kan je de foto’s bekijken. Zeker de moeite!!

Foto’s stratenloop Leopoldsburg