Skip to main content

VABCO Athletic Classic Meeting 12-08-2017

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde onze moederclub VMOL hun Athletic Classic Meeting op de piste in Mol.

Je kon er voor verschillende disciplines terecht. Van discus naar hoog- en verspringen. Loopnummers van 60m tot de minder voor de hand liggende 2000m.

Bij het zien van de voorinschrijvingen wist de atletiekliefhebber al dat er een paar spannende wedstrijden zouden volgen en ondanks het minder goede weer waren er ook nog een behoorlijk aantal daginschrijvingen.

Kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een leuke atletieknamiddag!

Onze voorzitster Iris Heulsen en haar dochter en trainster Enya Bleyen waren de hele dag van de partij als gloednieuwe “Officiële Juryleden”.

Maar ook enkele van onze HEAK atleten kwamen terug aan de start.

Na een periode waarbij de focus op de studies lag hebben ze de afgelopen weken de ‘effectieve’ trainingsdraad terug kunnen opnemen.

Seppe Bleyen stond dit jaar voor de tweede keer aan de start van een wedstrijd. Met een 100m in 12.66 en een 200m in 26.23 mag hij best tevreden zijn. De start is weer gemaakt, er is opnieuw progressie en er kunnen nog een paar mooie wedstrijden volgen.

Arne Agten stond in de snelste reeks op de 2000m. Met een tijd van 5’34’22 kwam hij over de eindmeet. Deze tijd was goed voor een vijfde plaats in deze sterk bezette wedstrijd. Een goede voorbereiding in functie van een latere 3000m.